A legzseniálisabban összerakott szitkomok sem tudtak idegesítő karakterek nélkül maradni. A teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhányat. Nem bátorkodnánk sorba is rendezni őket,mert lehetetlen. 🙂

Janice a jóbarátokból

daafd3a114bc490833dc89c2a49eb3d6

“Ó te jó ég!” A mára már legendássá vált mondat, amire minden Friends rajongó biztosan ijedten felkapja a fejét, és elkezdi Chandler ütnivalóan idegesítő exét keresni.

Az írók egyébként zseniális munkát végeztek a Maggie Wheeler által megformált Janice karakterével: imádtuk őt utálni, és rengeteget nevettünk rajta.

Marcy D’arcy

b1b24dec26b3a756ef80346b5a0547e8

261. Ennyi részen keresztül kínoztak minket Marcy D’arcy karakterével a Rém rendes család írói.

Marcy létezésének a sorozatban egyetlen célja volt, hogy mindig és minden körülmények között utálja Al-t.

Ez egyébként oké is lett volna – de nem 11 évadon keresztül.

Joshua a Jóbarátokból

4x20_no_i_will_not_marry_you

Joshua egy végtelenül idegesítő, tenyérbemászó, tipikus “semmi értelme a jelenlétének, de húzzunk el vele 4-5 részt” típusú karakter volt. Szerencsére valóban csak 4-5 részig erőltették ránk.

Robin Scherbatsky

cobie-smulders-joue-robin

Utáltuk, hogy megpróbálták ráerőltetni Tedre, mert őszintén, közük sincs egymáshoz.

Nagy nehezen leszálltak erről a vonalról (tényleg nagyon nehezen) és egymásra találtak Barney-val, ami egyébként zseniális húzás volt a készítőktől, kevés ennyire összeillő párt láttunk, főleg szitkomokban.

Ted is nagy nehezen túlteszi magát a storyn, megjelenik AZ ANYA, imádjuk, mindenki boldog …. ja nem.

Mert a végére azért csak egymásra kellett erőltetni Robint és Tedet. A szitkom-történelem egyik legócskább húzása volt.

Poppy Meldrum

poppy_meldrum

Magyarországon mindenki egy emberként imádja a Csengetett Mylordot, ami nem is csoda: zseniális sorozat, zseniális színészekkel, igazi csemege az angol-humor kedvelőinek.

Persze, ennek a sorozatnak is van egy rendkívül idegesítő karaktere, méghozzá Poppy.

Poppy egyébként szintén az “imádjuk utálni” kategória, a létezése ugyanis nagyon is fontos a sorozat szempontjából. Fontos mind James, mind Ivy karakterfejlődéséhez, és tökéletesen ellensúlyozza a jólelkű Sissy-t.

Mégis, olyan baromi idegesítő!

 

Lily Tucker-Pritchet Modern család

lilytucker-pritchetts6

A gyerekszínészek amúgy is viszonylag ritkán sülnek el jól, de Lily minden rossz sztereotípiára rátesz 3 lapáttal. BORZALMAS!

Azt hiszem, a legtöbb Modern család rajongó nevében mondhatjuk, hogy Mitchellt és Cameront egyébként imádjuk, Lily karaktere azonban óriási baklövés.

 

LEAVE A REPLY