Hamis aláírást találtak az egyik szerződésen. Az igazságügyi szakértő biztos benne, hogy a dokumentum hamis.

Galambos Lajos helyzete talán végre tisztázódik, és nyugodtan kezdhet neki az új évnek: talált ugyanis nyomozati anyagában egy szerződést közte, és a vízszolgáltató között, amelyet állítása szerint nem ő írt alá.

Az igazságügyi szakértő alaposan megvizsgálta a dokumentumot, és alátámasztotta Lajcsi állítását, miszerint azt nem a zenész írta alá – írta a Blikk. 

“Elhiszem, hogy mindenképpen le kell tenni valamit az asztalra. Kénytelenek voltunk elviselni, hogy szeretett és féltett otthonunk átjáróház lett a rendőrség és a szakértők számára, de azt nem tűrjük, hogy hamis bizonyítékokkal próbáljanak befeketíteni, megvádolni. Koncepciós eljárás zajlik ellenem, itt nem az igazság kiderítése a cél” – nyilatkozta a zenész, aki szerint ezen kívül is vannak még különös dolgok az ügyében, melyeket nem fog annyiban hagyni.

lagzi-lajcsi-06-e1455945234868-1024x576

“Ügyfelem és az ÉDV Zrt. között létrejött fogyasztói szerződés dátuma olyan időpontra vonatkozott, amelyen Galambos Lajos bizonyítottan nem volt Magyarországon. Az igazságügyi szakértő 100 aláírásból megállapította, hogy az minden kétséget kizáróan nem Lajos aláírása, amelyből következik, hogy a szerződés hamis” – fogalmazott dr. Fröhlich Krisztián, a zenész ügyvédje. “A nyomozó hatóság különböző bizonyítékokat sorakoztatott fel, amelyeknek egy része hamis tényeken alapul, illetve súlyos eljárási hibáktól hemzseg. Így ezeket nem lehet majd felhasználni a tárgyalások során, mert törvényes keretek közt nem érvényes a hamis bizonyíték. Ügyfelem boldogasszonypusztai birtokán kizárólag fúrt kútból történik a vízellátás” – mondta az ügyvéd. “Vádemelés nem történt, a gyanút viszont gyengíti, hogy hamis bizonyítékokkal próbálják felépíteni. ”

Az ügyészségnek most 30 napja van arra, hogy eldöntsék, van-e elegendő bizonyíték Galambos és társai ellen víz- és áramlopási ügyben.

 

LEAVE A REPLY